top of page

Gastenboek

Een selectie van fragmentjes uit ons gastenboek. Met dank aan al onze lieve gasten!

Image by Ben White

't Was zo gezellig in dit magnifieke huis, genot ten top!

Anne, Paul en Co

Wat een leuk, tof ingerichte vakantiewoning troffen wij aan, een absolute aanrader voor een weekendje weg. Een praktische woning met hottub als absoluut hoogtepunt!

De lekkere 'wijntjes'club

Een fantastisch verblijf, vol plezier, natuur, goede smaak en lekker eten!

M.& R.

De vakantiewoning is zoals de gastvrijheid, gewoon toppie! Ook al was het voor ons niet ver rijden, toch was het vakantiegevoel aanwezig!

Kris, Carine en Co

Prachtig huis, heel mooi ingericht, spic en span en heel vriendelijk en gastvrij. Genoten van de hottub, de ponyritjes en keppe doen met Lou!

Sandra, Pieter en co

Ik vond het hier echt superleuk! Ik wil zeker nog eens terugkomen! Het was ook super dat we de pony's mochten borstelen! Ik ga Chris en Cas hard missen!

Lucie en Olivia

We hebben genoten van het weekendje weg in eigen streek. Het huis is heel mooi ingericht, en alles was aanwezig. De serre is genieten, ook als het regent! Dankjewel Lou, onze vakantiehond, voor je enthousiasme en lieve knuffels!

De Bende van JP.

Prachtige natuur, leuke uitstapjes, mooie uitzichten maar vooral een parel van een vakantiehuis! Wat kan je hier genieten!

Angelo, Emmy en Co

Fantastische locatie in een prachtige omgeving!

de Fietsvrienden

Dit was de ideale plek om een weekendje te onthaasten. Een heerlijke hottub, gezellige decoratie, adembenemend landschap, authentieke streek, fijn gastkoppel, ...Het ideale recept voor vrienden om samen tot rust te komen!

Jarne, Emmy en Co

Wat hebben we genoten van de qualitytime met de familie in de vakantiewoning! Het is ook zeker een aanrader om hier naartoe te komen met kindjes!

Familie Clercx

Het huisje was kindvriendelijk, de streek prachtig!

Familie Vandendriessche

Het was een heel ontspannend verblijf! We hebben genoten van het mooie huis. Het is prachtig verzorgd en ingericht, een heel warm en huiselijk gevoel. De kinderen hebben samen cupcakes en pannenkoeken gebakken!

Tim, Olivia en Co

Wat hebben wij hier een fantastische week gehad! De prachtige omgeving, de pony's, het verzorgen ervan en het wandelen ermee, de hottub en de zalige grote zetel, ...zorgden voor een actieve maar toch ook heel ontspannen vakantie!

Jolien, Joachim en kids

Wat een leuk huis en rijden met de pony's was super fijn!

Machteld, Elisabethe, Gisèle, Ewan en Ada

Hindeheuvel, een zalige ontdekking aan de voet van de Zwarte Berg. We hebben genoten van het fietsen, wandelen, winteruur, straffe verhalen, ondeugende smoesjes en het perfecte huis!

De neveneffecten

bottom of page